Anasayfa / Haberler / Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

''Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12 nci gecesi doğmuştur. Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Hz. Muhammed, cehalet asrını saadet asrına çeviren örnekliği ve rehberliği ile bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir.

Bu duygularla idrak edilen Mevlid Kandili'nin tüm İslam Alemine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor ve tüm halkımızın Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum''

Talip ŞEN

Gülyalı Belediye Başkanı