Anasayfa / Kategorisiz / Başkan ŞEN, Öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı Seti Dağıttı
Gülyalı Belediyesi, 2018 Yılı Ağız ve Diş Sağlığı Etkinlikleri çerçevesinde, ilçemiz okullarında öğrenim gören bütün öğrencilere diş fırçası ve macun setinden oluşan ağız bakım seti hediye etti. Öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Talip ŞEN, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaparak, çocuklardan günde iki kez dişlerini fırçalamalarını istedi. Başkan ŞEN "Ağız ve Diş Sağlığı bilincini çocuklarda oluşturmak için geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi bu yılda ilçemizde eğitim gören bütün öğrencilerimize ağız bakım seti dağıtmaya devam ediyoruz. Bu etkinliğimizle çocuklarda sağlıklı yaşam bilincinin oluşmasına ve küçük yaşlardan itibaren diş fırçalama alışkanlığının kazanılmasına katkı sağlayacağız. Bütün öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu gülüşler diliyorum "dedi.