Anasayfa / Kategorisiz / Regaip Kandili Mesajı

"Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandilini, Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece idrak edeceğiz. Dinimizde önemli bir yere sahip olan bu mübarek geceye bir kez daha erişebilmenin mutluluğunu ve şükrünü yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini kutluyor, üç ayların ve Regaip Kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Talip ŞEN

Gülyalı Belediye Başkanı