Anasayfa / Haberler / Miraç Kandili Kutlama Mesajı

İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili'nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diler; Müslümanlar için büyük önem arz eden böyle güzel bir vaktin faziletlerinden faydalanarak, kötülüklerin yerini barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin almasını sağlayalım. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirelim. Bu vesileyle bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz eder, tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili'ni en içten duygularımızla tebrik ederiz.

Gülyalı Belediyesi