Anasayfa / Haberler / Yeni Dönem İlk Belediye Meclisimiz Toplandı

Gülyalı Belediye Meclisi yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu"nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ulaş TEPE'nin Başkanlığında yapılan toplantıya Cumhuriyet Halk Partili ve AK Parti'li meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanan Meclis Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş TEPE, 5 yıllık yeni bir sayfanın başlangıcı olacağını söyledi.

''Birlik ve beraberlik ile Gülyalı'yı geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını, tüm siyasi partilerin temsilcileri ile bir arada ilçemizin gelişmesi, kalkınması, refahı ve mutluluğu için çalışacağım. Gülyalı'mızı geleceğe taşımak için kararlılığımızı devam ettireceğiz.'' dedi.