Anasayfa / Haberler / Berat Kandili Kutlama Mesajı

''Şaban ayı içerisinde yer alan ve Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olarak da bilinen Berat Kandili, borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma anlamlarına gelmektedir.  Bu gece Müslümanlar için bir fırsat gecesidir. Müslümanlar olarak böylesine önemli bir günün bereketinden istifade etmeliyiz. Kandil vesilesi ile aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gece de yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenabı Hak"tan niyaz ediyorum"

Ulaş TEPE

Gülyalı Belediye Başkanı