Anasayfa / Haberler / Gülyalı'da ''Halkçı, Şeffaf ve Katılımcı Belediyecilik''Dönemi Başladı

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş TEPE, Belediye Meclis Toplantıları"nı halka açık bir şekilde gerçekleştiriyor. Her toplantının farklı bir mahallede gerçekleştirileceği uygulama bugün başladı. Gülyalı Belediyesi"nin halka açık Meclis Toplantısı"nın ilki Turnasuyu Mahallesi"nde gerçekleşti. Turnasuyu Dernek Salonu"nda saat 13.30"da başlayan toplantıya Turnasuyu halkı yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Ulaş TEPE, "Seçimlerden önce, "Gülyalı Belediyesi"nin Gülyalılılardan gizlisi saklısı olmayacak, meclis toplantılarımızı halka açacağız" demiştik. Bugün burada verdiğimiz sözü tutmanın, hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz" dedi.

BELEDİYE PERSONELİ TAM KADRO

Gülyalı Belediyesi"nin ilgili daire müdürlerinin de tam kadro toplantıya katılması talimatını veren Başkan Tepe, "Halkımızın sorunları ve sorunlara yönelik çözümler not alınacak. İşlemlerle ilgili yürütülen çalışmalar takip edilecek ve vatandaşımıza bilgi verilecek" dedi.

3 MADDELİK GÜNDEM MECLİS TARAFINDAN ONAYLANDI

Belediye Meclisi"nin daha önce belirlediği 3 maddenin tamamı okunarak oylamaya sunuldu. Muhalefet üyelerinin de desteğiyle oy birliğiyle kabul edilen 3 madde içerisinde Gülyalı Belediyesi"nin tabelalarına "T.C" ibaresinin eklenmesi gündemi dikkat çekti.

TOPLANTI SONRASI SÖZ HALKA VERİLDİ

Halka açık gerçekleştirilen ilk toplantının bitmesiyle söz Turnasuyu halkına bırakıldı. Mahalleleriyle ilgili sorunları dile getiren vatandaşları dinleyen Başkan Tepe ve meclis üyeleri, çözüme yönelik önerileri tartıştı. Verimli bir şekilde tamamlanan toplantının ardından katılımları için mahalle halkına teşekkür eden Başkan Tepe, mahalleliler ve meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.