Anasayfa / Haberler / BAŞKAN TEPE MASALARI KENDİ ELLERİYLE YERLEŞTİRDİ
Başkanımız Ulaş TEPE, Turnasuyu Yaşam Vadisi projesinde 1. Etapta altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenleme yapılan sahayı piknik için kullanan misafirlerimiz için piknik masası yerleştirdi. Henüz üstyapı çalışmalarının başlamadığını belirten Başkan TEPE, "Bu haliyle bile insanlar bu sahayı piknik için kullanıyor. Her geçen gün betonlaşan şehirlerde nefes almakta zorlanan insanlar doğayla buluşmak istiyor. Turnasuyu vadisi şehre en yakın en yeşil alan. Şimdilik bu masaları yerleştiriyoruz. İçerisinde oturma grubu, yürüyüş alanlarının olduğu düzgün bir peyzaj düzenlemesi için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.