Anasayfa / Haberler / BAYRAM TERTEMİZ GEÇTİ
Kurban Bayramı öncesinde belediyemizce alınan tedbirlerle vatandaşlarımız bayramı sorunsuz bir şekilde geçirdi.

KURBAN KESİMİ STERİL BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ

Kurban kesimi için ilçemizde mezbaha sahası kullanıldı. Başkanımız Ulaş TEPE"nin bayram öncesinde verdiği talimatla mezbahane iç ve dış düzenlemeleriyle ibadetin ruhuna yakışır bir görünüme kavuşmuştu. Kurban kesimi için mezbahayı kullanan vatandaşlarımız alanda gerçekleşen düzenlemeleri takdirle karşıladı.

KURBAN ATIKLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEPOLANDI

Daha önce çevreye saçılan kurban atıkları konusunda da önlemleri alan belediyemiz kurbanlık hayvanların kullanım dışı olan organlarını Sağlık Bakanlığımızın önerdiği biçimde daha önceden açılan derin bir kuyuya gömerek bertaraf etti.

ÇÖP KONUSUNDA SIKINTI YAŞANMADI

İlçe nüfusunun 2-3 katına çıktığı bayram tatilinde çöplerin toplanması konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Özellikle ilçe geçişinde dolu olan çöp konteynerleri ekiplerimizce düzenli olarak toplandı. Vatandaşlarımızca bildirilen dolu konteynerlere de anında müdahale edildi. Karayolu kenarları süpürge aracımızla periyodik olarak süpürülerek görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

BAŞKAN TEPE"DEN TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ulaş TEPE, "Ekiplerimiz bayram boyunca özverili bir şekilde çalıştı. Vatandaşlarımız da duyarlı bir şekilde sıkıntı yaşanan noktalarda bizlere dönüş sağladı ve biz de ekiplerimizi o alana yönlendirdik. Aldığımız önlemlerle birlikte Kurban Bayramı"nı sorunsuz bir şekilde geçirdik. Vatandaşlarımıza ve ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.