Anasayfa / Kategorisiz / ESKİ GÜMRÜK BİNASI İÇİN SOSYAL TESİS ATAĞI
İlçede sosyal tesis anlamında önemli bir eksikliğin olduğunu vurgulayan Başkanımız Ulaş TEPE, bu eksikliğin giderilmesine yönelik yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı. Turnasuyu Mahallemizde bulunan Hazine"ye ait eski gümrük binası ve çevresi için gerekli çalışmalar başlatıldı.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK

9704 m² alan üzerinde gerçekleştirilecek projede düğün ve gösteri salonu, kır bahçesi, çocuk parkı gibi sosyal donatı alanlarının olacağını vurgulayan Başkan TEPE, "Turnasuyu Yaşam Vadisi projemizin önemli bir ayağını oluşturacak projeyle kapalı mekân ihtiyacımızı karşılayacağız. Bunun için uzun yıllardan beri atıl durumda bulunan eski Gümrük binası ve çevresini Hazine"den istedik. Milli Emlak Şefliği uygun görüş bildirdi. Büyükşehir Belediye Meclisinde imar plan tadilatına gidip alanın sanayi tesisi statüsünden çıkarılıp sosyal tesis alanına çevrilmesini isteyeceğiz. Sanayi alanıyla ilgili uzun yıllardır herhangi bir talep yok. Zaten Turnasuyu Vadisi içerisine sanayi alanı yapmak eşsiz güzelliğe sahip vadimize haksızlık olur. Bu vadiyi gerçek değerine kavuşturacağız. Turnasuyu"na değer katacak, bölgeyi turizm merkezine dönüştürecek, istihdama katkı sağlayacak projelerimiz için çalışmalarımızı heyecanla sürdürüyoruz" dedi.

#YüzGüldürenBelediye