Anasayfa / Kategorisiz / TURNASUYU?NDA İŞLER YOLUNDA
Başkanımız Ulaş Tepe"nin talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler geçtiğimiz Cumartesi gününden itibaren Yeni Kargın"a âdeta çıkarma yapmış ve çalışmalara başlamıştı. Turnasuyu Mahallemizin Yeni Kargın mevkiinde yaklaşık bir hafta önce başlayan çalışmalarda sona gelindi. Oldukça problemli olan mevkide ekiplerimiz yoğun bir çalışma göstererek bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirdi.

ÇOK FAZLA ŞİKAYET ALIYORDUK

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkanımız Ulaş Tepe, "Bu mevkide yaşayan vatandaşlarımızdan çok fazla şikayet alıyorduk. Bu alan düz bir coğrafyaya sahip olduğu için alt yapı problemleri oldukça fazla. Gülyalı Belediyesi olarak sorumluluk alanımızda bulunan ulaşımla ilgili sorunların önemli bir bölümünü ortadan kaldırdık. Elektrik, kanalizasyon ve doğalgazla ilgili de yetkili kurumlara başvurumuzu yaptık, takip ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz düzenlemeler vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

BİR HAFTALIK YOĞUN ÇALIŞMA

Bir haftadır bölgede çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, ulaşımla ilgili sorunları bir bir ortadan kaldırdı. Bu kapsamda su gider hattı bulunmayan güzergâh boyunca su kanalları açıldı. Mevcut kanallarda temizlik yapılarak tıkanıklıklar giderildi. İhtiyaç olan noktalara koruge borular atıldı. Yol kenarlarındaki pis ot yığıntıları kaldırıldı. Güzergah boyunca çakıllama çalışması gerçekleştirildikten sonra silindirle çakıllar sıkıştırılarak çalışmalar tamamlandı.

SORUNLAR ORTADAN KALDIRILACAK

Göreve başladığı günden bu yana programlı ve verimli bir saha çalışması yürüttüklerini belirten Başkan Tepe, "Bütün mahallelerimize hakim durumdayız. Nerede ne sorun varsa hepsini biliyoruz ve gerçekleştirdiğimiz planlamalar dahilinde bu sorunların üzerine kapsamlı bir şekilde gidiyoruz. Vatandaşlarımız haklı olarak bütün problemlerin birden ortadan kaldırılmasını istiyor. Ancak böyle bir imkân hiçbir yerde yok. Zamanla bütün problemler çözülecek. Sevdamız Gülyalı için durmaksızın çalışıyoruz" dedi.

#GençBaşkanÇalışıyor
#YüzGüldürenBelediye