Anasayfa / Kategorisiz / BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tepe, yeni yılın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi ve 2020"de ilçemiz Gülyalı için daha önemli atılımların gerçekleşeceğini müjdeledi. Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geride bıraktığımız 2019 yılı, ilçemizde ve ülkemizde geleceğe dair umutlarımızın yeşerdiği bir yıl oldu. Gülyalılı hemşehrilerimin arzuladığı değişim sürecini birlikte başlattık. Gülyalı Belediyesi olarak 2019 yılını önemli hizmetlerle geride bırakıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu ekonomik şartlara rağmen, israf etmeden ve hizmet noktasında programlı bir saha çalışması yürüterek vatandaşının yüzünü güldüren bir yönetim anlayışı geliştirdik. Önemli projelerimizin alt yapı çalışmalarına başladığımız ve önemli mesafeler kat ettiğimiz bu kısa sürenin sonunda 2020 yılına hizmetlerimizi fazlasıyla gerçekleştirecek olmamızın heyecanıyla giriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman iç içe olduğumuz Gülyalılı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yeni yılda mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim."

Ulaş TEPE
Gülyalı Belediye Başkanı