Anasayfa / Kategorisiz / 2019'da 142 Kişi "Evet" Dedi
O Karar Sonrası Evlenecek Çiftler Gülyalı"yı Seçti

2020 yılının ilk günlerinde geçtiğimiz yıl belediye çalışmalarıyla ilgili istatistikler de netleşmeye başladı. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe"nin önerisiyle Gülyalı Belediye Meclisi"nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısında oy birliğiyle aldığı karar sonrası nikâh işlemlerinden tüm ücretlerin kaldırılmasının ardından, 2019 yılında bir önceki yıla oranla nikâh sayısında %70 artış yaşandı.

BAŞKAN TEPE: "GÜLYALI"DA EVLENMEK BEDAVA"

Nikâh işlemlerinden alınan ücretlerin kaldırılmasının ardından ekonomik güçlüklerle mücadele birçok çiftin evlenmek için Gülyalı"yı seçtiğini kaydeden Başkanımız Ulaş Tepe, "Derman belediyeciliği anlayışımızın gereklerini yerine getiriyoruz. 2019 yılı ekonomik zorlukların derinleştiği bir yıl oldu. Biz de evlenecek çiftlerimizin ekonomilerini düşünerek bu örnek kararı aldık. Türkiye"de bir ilki gerçekleştirdik. Birçok çift evlenmek için Gülyalı"yı seçti. Gülyalı"da artık evlenmek bedava. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye 2020 yılında da devam edeceğiz" dedi.

#GençBaşkanÇalışıyor
#YüzGüldürenBelediye