Anasayfa / Kategorisiz / 13 NOLU CADDEDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bir Caddenin Daha Yol Problemi Çözülüyor
13 NO"LU CADDEDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

İlçemizin yoğun nüfusa sahip mahallelerinden Yeniköy"de, Şükrü Vayni  Caddesi ve Rahmi Hüsem Caddesi"nin paralelinde gelişime ve yapılaşmaya açık 13 No"lu Cadde"de yol problemini ortadan kaldırmak üzere ekiplerimiz çalışmalara başladı.

PARKE ÇALIŞMALARI BAŞLADI, YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Yeniköy Mahallemizde bulunan 13 No"lu Cadde"de yol düzenleme çalışmaları kapsamlı bir şekilde başladı. Caddede çalışmalar tamamlandığında alt yapı eksikleri giderilmiş, üst yapıda yol problemi ortadan kalkmış geniş ve uzun bir güzergâh vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak.  Bu doğrultuda OSKİ, YEDAŞ gibi kurumlarla da ortak çalışmalar yürütülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ulaş Tepe, "Bu caddemizdeki sorunları kökten çözüyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

BÜTÜN SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

13 mahallenin sorunlarının bilincinde olduklarını ve programlı bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tepe, "Biz hemşehrilerimizden bize inanmalarını ve sabretmelerini bekliyoruz. "Sıra bize ne zaman gelecek"" diyen bir caddenin daha sorununu kalıcı bir şekilde çözüyoruz. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimizde bütün sorunların üstesinde geleceğiz" dedi.