Anasayfa / Kategorisiz / BAŞKAN TEPE?DEN ESNAF DESTEK PAKETİ
Çin"de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını (Covid 19) sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa Başkan Tepe"den destek geldi. Esnaf Destek Paketi"ni açıklayan Başkan Tepe, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

KİRALAR ERTELENECEK, BORÇLAR ÖDENECEK

Belediyemize ait dükkânlarda kiracı konumunda bulunan esnafımızın 3 aylık kirasını 1 yıl sonrasına ertelediklerini ifade eden Başkan Tepe, "Ayrıca mali planlamamızda daha uzun vadede ödemeyi planladığımız borçlarımızı yeniden değerlendirerek öne çektik.  1 Nisan 2020 tarihi itibarıyla da küçük esnafa olan borcumuzun tamamını ödemiş olacağız. Amacımız esnaflarımıza destek olmak, zor günler geçiren özel sektöre can suyu vermek" dedi.

"BU ZORLU SÜRECİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Koronavirüs nedeniyle önlemlerin sıklaştırıldığını ifade eden Başkan Tepe, yapılan işlemlerin can sağlığımız için kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Salgın sebebiyle ekonomik olarak da ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Tepe, "Bu zorlu süreci birlikte aşacağız. Devletimiz ekonomik olarak tedbirlerini açıkladı. Birçok belediye de özel sektöre destek sağlayacak açıklamalarda bulundu. Bizler de Gülyalı Belediyesi olarak "neler yapabiliriz" konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Yasaların izin verdiği en üst düzeyde desteğimizi paylaşıyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

#koronavirüs #esnafdestekpaketi