Anasayfa / Kategorisiz / DOLMUŞ ESNAFIMIZA YAKIT DESTEĞİ SAĞLIYORUZ!
Esnafa Destek Sürüyor:

Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan Esnaf Destek Paketi"nin ardından bu kez de dolmuş esnafımızı sevindirecek müjde geldi. SS. 10 No"lu Ordu Gülyalı Taşıyıcılar Kooperatifi"ne yakıt desteği sağlanacak.

TAŞIMACILIK FAALİYETİ ZARARINA SÜRDÜRÜLÜYOR

Koronavirüs salgını sebebiyle yaşamın kısıtlandığı bugünlerde dolmuş esnafının zorlu süreçlerden geçtiğini belirten Başkanımız Ulaş Tepe, "İçişleri Bakanlığımızın yayınlamış olduğu ek tedbirler kapsamında yolcu taşımacılığının da sınırlandırılmasıyla kooperatifimiz üyeleri ekonomik olarak hizmetleri sürdüremeyecek noktaya geldi. Taşımacılık hizmetlerinin sürdürülmesi için esnafımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda dolmuş esnafımıza bir miktar yakıt desteğinde bulunacağız" dedi.

Esnafa Destek Sürüyor:
DOLMUŞ ESNAFIMIZA YAKIT DESTEĞİ SAĞLIYORUZ!

Herkesin elini taşın altına koyması gereken bir süreçten geçiyoruz. Koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren esnafımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Yaşamın kısıtlandığı bugünlerde dolmuş esnafımız zor günlerden geçiyor. İçişleri Bakanlığımızın yayınlamış olduğu ek tedbirler kapsamında yolcu taşımacılığının da sınırlandırılmasıyla kooperatifimiz üyeleri ekonomik olarak hizmetleri sürdüremeyecek noktaya geldi. Taşımacılık hizmetlerinin sürdürülmesi için esnafımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda dolmuş esnafımıza bir miktar yakıt desteğinde bulunacağız.