Anasayfa / Kategorisiz / SAĞLIK PERSONELİNE MİSAFİRHANE HİZMETİ
Belediyemiz Sağlık Çalışanlarını Unutmadı:
SAĞLIK PERSONELİNE MİSAFİRHANE HİZMETİ

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok alanda öncü destekleme çalışmaları yürüten belediyemiz, salgının başından bu yana özverili bir çalışma yürüten sağlık çalışanlarını unutmadı. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe"nin talimatıyla belediye hizmet binamızın boş durumda bulunan bir katı konaklama yapılabilecek şekilde misafirhaneye çevrildi. Gülyalı Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi"yle bağlantıya geçtiklerini ifade eden Başkan Tepe, "Talep etmeleri durumunda kapımız sağlık çalışanlarımıza açık. Gelip burada konaklayabilirler, istirahat edebilirler. Belediyemiz tüm imkânlarıyla sağlık çalışanlarımızın yanında olacak" dedi.

ÖRNEK UYGULAMALAR HAYATA GEÇİRİYORUZ

Salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte yaşamın durma noktasına geldiğini ifade eden Başkan Tepe, "Zorlu bir süreç yaşıyoruz. Gülyalı Belediyesi olarak bu süreçte bütün kesimlerin yanında olmaya, bu konuda desteklerde bulunmaya devam ediyoruz. Gülyalı"da hayata geçirdiğimiz destek uygulamaları büyükşehir başta olmak üzere şehrimizin diğer ilçelerinde de örnek teşkil ediyor. Kiracımız konumundaki esnafımızın kiralarının ertelenmesi, dolmuş esnafımıza yakıt desteği sağlamamız bu anlamda Ordu"daki idarecilere örnek oldu. Salgının yarattığı olumsuzluklarla mücadelemizi bütün kesimlerle omuz omuza sürdürüyoruz" dedi.

ÖZ KAYNAKLARIMIZLA İLÇEMİZE DEĞER KATIYORUZ

Konaklama hizmetinin sunulması için belediye hizmet binası içerisinde boş ve atıl durumda bulunan bir katın hızlıca elden geçirildiğini belirten Başkan Tepe, "Gülyalı Belediyesi olarak öz kaynaklarımızla kurumsallaşma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu katımız belediyemize ait bir misafirhane olarak kullanılacak. Önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Bu süreçte ilçemizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın konaklama ve dinlenme ihtiyacını karşılayacak" dedi.

#birliktebaşaracağız