Anasayfa / Kategorisiz / AYRILIK?TA BETON YOL MUTLULUĞU
Valilik-Belediye İşbirliği Devam Ediyor:
AYRILIK"TA BETON YOL MUTLULUĞU

Ordu Valiliğimizin 2020 yılı için ilçemizde sürdürdüğü beton yol çalışmalarına belediyemizin işbirliği artarak devam ediyor. Taşlıçay Mahallesi"ndeki çalışmaların ardından Ayrılık Mahallemizde de sorunlu olan güzergâhlar betonlanıyor. Kilisecik semtinde devam eden çalışmalarda toplam 270 m3 betonlama (yaklaşık 550 m) gerçekleştirilerek ana güzergâhtaki yol sorunu tamamıyla ortadan kaldırıldı.

ÖĞRENCİ SERVİSLERİNDEN YOĞUN ŞİKÂYET ALIYORDUK

Ayrılık Mahallemiz Kilisecik semtinde gerçekleştirilen betonlama çalışmalarını Ayrılık Mahallesi Muhtarımız Medet Cörüt"le birlikte inceleyen Başkanımız Ulaş Tepe, "Bu güzergâh mahallemizin diğer semtlerini de birbirine bağlayan bir öneme sahip. Yağışlı havalarda yolda büyük yarıklar oluşuyordu. Özellikle bu güzergâhı kullanan öğrenci servislerimizden yoğun şikâyet alıyorduk. Artık öğrenci kardeşlerimiz okullarına daha sağlıklı ve konforlu bir yoldan gidip gelebilecekler" dedi.

HİZMETLERİN GERÇEK SAHİBİ MİLLETİMİZDİR

Valiliğimizin mahallemiz için öngördüğü beton miktarı kadar betonu belediyemiz imkânlarıyla tamamlayarak yaklaşık 550 metrelik güzergâhtaki sorunu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Tepe, "Bu vesileyle Valimiz Sn. Seddar Yavuz"a çok teşekkür ediyorum. Sorunlu olan bir yolumuzu daha kalıcı olarak çözüme kavuşturduk. Sırasıyla bütün sorunların üstesinden geliyoruz. Devletimiz bütün kurumlarıyla ve imkânlarıyla milletimizin hizmetindedir. Yapılan hizmetlerin gerçek sahibi milletimizdir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.