GÜLYALIYI KİMSE TANIYAMAYACAK

Bunun için kış şartları fazla ağırlaşmadan yapabildiğimiz kadar alt yapı, üst yapı ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Ben Gülyalı ilçemizi çok iddialı söylüyorum 5 yıl sonra kimse tanıyamayacak.

manset005

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Belediyemize Yeni Hibe 2.Çöp Kamyonu

Belediyemizin, Gülyalı halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe yoluyla hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu alınarak araç filosuna yeni bir hizmet aracı daha eklendi. Belediye Başkanımız Talip ŞEN, “Teslim aldığımız bu yeni aracımızla birlikte belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedefledik. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanımıza teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.