İlçemizde ”15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinliği”

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 20:00’da İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Erhan TÜRKER’in başkanlığında, protokol mensupları ve vatandaşlarımızın katılımı ile Milli Birlik yürüyüşü yapıldı. Saygı duruşu ile başlayan program, İstiklal Marşı, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca günün anlam ve önemi hakkında Belediye Başkanımız Sayın Talip ŞEN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Erhan TÜRKER’in konuşmaları yer aldı. 15 Temmuz ile ilgili film, video ve marşların sinevizyondan gösterilmesi, İlçe Müftülüğünce tasavvuf musikisinin icra edilmesi ile devam eden program, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın TV’de canlı konuşması ile son bularak, program yerini Demokrasi nöbetine bıraktı.