Anasayfa / Haberler / Belediyemiz, İlçemizde Öğrenim Gören İlkokul Öğrencilerini Tiyatro ile Buluşturdu
Yeşilçam Çocuk Tiyatrosu "Renkli Dünyalar" isimli tiyatro oyunu, Gülyalı Belediyemiz tarafından ilçemizde öğrenim gören ilkokul öğrencilerimizle buluşturuldu.   Türkiye"nin tanıdığı ve saygı duyduğu, Yeşilçam oyuncusu, İhsan Gedik ve ekibi Fuat Dilek, Şişko Nuri tarafından Gülyalı Hükümet binası Hükümet Konağında sahnelendi. Öğrencileri de oyuna katan gösteri büyük alkış topladı. Öğrencilerimiz oyunu  izlerken hem öğrendiler hem  de eğlendirdiler. Çocuklarımızı  eğitici, öğretici ve eğlendirici  etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz.