Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, ilçemiz Tepealtı Mahallemizde Divani deresi ile Turnasuyu ırmağı arasında kalan sahil şeridinde gençlerin organize ettiği çöp toplama etkinliğine katıldı.
SAHİLLERİMİZİN YOK OLMASINI İSTEMİYORUZ
Divani deresi ile Turnasuyu ırmağı arasında kalan sahil şeridinde önceden geniş kumsalların bulunduğunu ifade eden CHP Gülyalı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Çiçek, “Havalimanı yapıldıktan sonra kumsal alan giderek daraldı ve taşlarla doldu. Ayrıca her yağış sonrasında denizden çöp yığınları sahilimize doluyor. Bugün bu etkinliği gerçekleştirerek soruna dikkat çekmek istedik. T mahmuzlar yapılarak sahilimizin yeniden kum tutması sağlanabilir” dedi.
BAŞKAN TEPE, GENÇLERİ TEBRİK ETTİ
Çevre duyarlılığının her geçen daha da yükseldiği ilçemizde gençlerin organize ettikleri etkinliğin önemine değinen Başkan Tepe, “Gençlerimiz ve mahalleliler önceden geniş kumsallarla kaplı sahillerinin havalimanı yapımından sonra yok olmaya başladığını, T mahmuz yapılarak sahillerinin güzel ve temiz görünüme kavuşacağını belirttiler. Bizler de yanlarında olarak haklı temennilerine destek olalım istedik. Gülyalı’nın her bir sorunun da olduğu gibi bu sorunun da takipçisiyiz. Bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için genç kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum” dedi.
CHP Gülyalı İlçe Başkanı İbrahim Atasever, CHP Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çabuk, CHP Altınordu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğçe Pala, Tepealtı Mahallesi Muhtarı Abdullah Tepe’nin de katılım sağladığı etkinlikte onlarca poşet çöp toplanarak sahil temiz bir görünüme kavuştu.