MUSTAFALI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TEPE’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
2021 yılı beton yol programı kapsamında 4 mahalleye hitap eden Mustafalı mahallemizin Kadılı sokağında tamamlanan betonlama çalışmasıyla ulaşımda sıkıntıları sona eren mahalle sakinleri, Başkan Tepe’ye teşekkür etmek için Gülyalı Belediyesi’ne adeta çıkarma yaptı. Seçimlerin ardından en kalabalık grubun ağırlandığı ziyarette, Başkan Tepe’ye teşekkür eden mahalle sakinleri plaket takdiminde de bulundular.
VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN OLDUKÇA MEMNUN
Ulaşım konusunda yıllar süren çilelerinin sona erdiğini belirten vatandaşlar, Gülyalı Belediyesi’nin güzergâhta yürüttüğü kapsamlı çalışma sonunda konforlu bir yol ağına kavuşmalarının mutluluğu içerisinde Başkan Tepe’ye teşekkürlerini sundular.
BAŞKAN TEPE: “TEŞEKKÜRÜN GERÇEK SAHİBİ SİZLERSİNİZ”
Sorunlara çözüm bulmak ve derman belediyeciliğini halkla buluşturmak için her alanda yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Tepe, “Zorlu ekonomik sürece rağmen ortaya koyduğumuz mali disiplin ve kaynak artırım yöntemleriyle bir yandan yıllar süren borçları kapatırken diğer yandan ilçenin kangren haline dönüşmüş sorunlarını açılmamak üzere sonlandırıyoruz. Kadılı sokağımızda yaşanan mağduriyetin farkındaydık. Seçimlerde yapımı noktasında sözünü verdiğimiz bir güzergâhtı. 2021 yılı içerisinde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın, sizlere verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Teşekkürün gerçek sahibi, bizlere güvenerek bu görevi emanet eden sizlersiniz. Biz size teşekkür ediyoruz” dedi.
MECLİS ÜYESİ AHMET YÜCE: “YATIRIMLARLA VATANDAŞIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Kadılı sokakta yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Meclis Üyemiz Ahmet Yüce, “Birlik ve beraberlik içerisinde yıllar süren sorunumuzu ortadan kaldırmayı başardık. Bizlere vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyoruz. Mahallemiz ve ilçemiz için diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’nin öncülüğünde canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Bu ziyaretinizle bizleri oldukça memnun ettiniz” dedi.
MUHTAR ÖZER ŞEN: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DAHA ÇOK YATIRIM SAĞLAYACAĞIZ”
Ziyarete katılan ve söz alarak Başkan Tepe’ye teşekkürlerini ileten Mustafalı Mahallesi Muhtarı Özer Şen, “Başkanımız mahallemize olan sözlerini yerine getiriyor. Çalışmalardan ziyadesiyle memnunuz. Mahallemiz daha yaşanabilir, daha konforlu bir görünüme kavuştu. Her türlü sorunun çözümünde Gülyalı Belediyemizle iş birliği içerisinde yakın çalışmamızı sürdüreceğiz” dedi.
#TıkırTıkırÇalışıyoruz
#YüzGüldürenBelediye